Türkiye Satranç Federasyonu Bodrum İlçe Temsilciliği’nin Bodrum Belediye Başkanlığı himayesinde düzenlediği turnuvada birinci olacak sporcu, Türk Hava Yolları’ndan gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret eden Türk Hava Yolları Bodrum Satış Müdürü Fazilet Devir satranca önem verdiklerini söyleyerek “THY olarak biz de satranç turnuvalarına katılıyoruz. Gençlerin bu spora gönül vermeleri için onlara destek oluyoruz. Bu amaçla bu sene yapılacak olan Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası’nda birinci olacak sporcuya THY olarak gidiş-dönüş bileti hediye etmek istiyoruz. Sporcumuz yurtdışındaki en uzak uçuş noktamız olan Los Angeles da dahil Türk Hava Yolları’nın 174 uçuş noktasından birine, bir yıl için geçerli, isme yazılı gidiş – dönüş bileti kazanacak” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise sporun ve satrancın kötü alışkanlıklar edinilmesine engel olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “Satranç süratli, doğru ve çabuk düşünebilmeye yardımcı olan bir spordur. Gençlerimiz her sene artan bir sayıyla satranç turnuvasına katılıyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Turnuvamıza verdiği katkıdan dolayı Türk Hava Yolları’na çok teşekkür ediyorum. Bu ödülün gençlerimizin turnuvaya katılımını artıracağından eminim.”
Bodrum Belediye Başkanlığı Kupası Geleneksel 10. Satranç Turnuvası’na son katılım tarihi, 10 yaş altı ve 16 yaş altı kategorileri için 28.04.2011, 12 yaş altı ve büyükler kategorileri içinse 05.05.2011 mesai saati bitimine kadardır. Müracaatlar Bodrum Belediyesi Spor Tesisleri’nin 0252 319 52 41 nolu telefonuna veya http://bodrumsatranc.com adresine yapılabilir.